top of page
StudioPhylicia_MIla_22.jpg

Colourful design for
brands who want to stand out

Branding

Het ontwerpen van kleurrijke merken die opvallen in de zee van aanbod. Dat is mijn specialiteit. 

Branding geeft jou de tools om jouw waarde duidelijk te communiceren. Zodat jij zelfverzekerd en vol vertrouwen jouw merk laat groeien. Let your brand do the talking!

Opvallend, one of a kind en strategisch. Samen met de juiste typografie en een uniek kleurenpalet zijn dit de ingrediënten om jouw merk te laten stralen!

Middel 32.png

Merk strategie 

Tijdens een uitgebreide Brand Strategy Workshop werken we aan jouw unieke merkstrategie. Dit is de namelijk de basis van een succesvol bedrijf.

Elk branding project start ik met het op papier krijgen van jouw strategie zodat we een merk creëren op basis van doelgroep, persoonlijkheid en de markt. Zodat jij een vertrouwde merkreputatie opbouwt voor de juiste doelgroep.

Branding pakketten

Wil jij de herkenbaarheid van je merk vergroten? Jouw merk onderscheiden van concurrentie? En vol vertrouwen en zelfverzekerdheid jouw merk laten groeien? Laten we samenwerken!

MEEST GEKOZEN

Investering 2100,-
Duur 4 - 6 weken

Investering 2900,-
Duur 6 - 10 weken

Het proces

01. LET'S TALK STRATEGY

Je hebt mij gevonden, we hebben het perfecte pakket voor jouw merk besproken en je gaat akkoord met de offerte. Tijd om de strategie workshop in te plannen!

 

Tijdens de strategie workshop stel ik vragen om jouw bedrijf beter te leren kennen. Vanuit daar bekijken we samen welke materialen jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken en jouw merk onderscheidend te maken.

02. DESIGN TIME

Nadat we de basis hebben gelegd van jouw strategie, is het tijd om het ontwerpproces te starten. Ik ga een eerste vertaalslag maken naar het visuele concept voor jouw branding.

 

Ik ga aan de slag met jouw branding op basis van het visuele concept. Het brandbook en alle benodigde materialen worden compleet gemaakt. Jij geeft feedback tijdens de feedbackfase en we werken samen naar de oplevering.

03. LAUNCH DAY, BABY!

We bespreken drukwerk en de laatste stappen. Het is tijd om jouw merk te gaan presenteren aan de wereld!

 

Drukwerk nodig? Ik geef graag advies over de mogelijkheden. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over het proces? Ik leg het je graag uit in een vrijblijvende match call!

De mooie woorden van mijn klanten

We waren al bekend met een aantal projecten van Graphic Tales en die spraken ons heel erg aan. Al vanaf het begin was alles heel helder en overzichtelijk. Dit was erg fijn. Duidelijke taal, fijn in omgang, krijgt veel gedaan in 1 dag en is een uitstekende designer! Het resultaat was precies wat we nodig hadden. 

Sibby & Wietze

www.mijnhonck.nl

mijn honckomslagen website-23.jpg
Sekanti Studio-21.png

Mila heeft een mooi branding project opgeleverd, waar ik achter sta en dat gun ik ook anderen. Als je twijfelt: plan een call en bespreek wat je wilt en gaan met die banaan! Mila is heel professioneel en heeft een branding opgeleverd waar ik blij mee ben. Graphic Tales Design is iets voor jou als je opzoek bent naar eigenzinnige branding die net even anders is!

Mila luistert naar mijn wensen en stuurt haar ontwerpen daarop bij. Ze weet goed te samenvatten wat ik wil, zelfs als ik dat zelf nog niet helemaal weet. 

Het proces van een nieuwe huisstijl ontwikkelen was nieuw voor mij, maar ze heeft me volledig bij de hand genomen en alle stappen toegelicht. Een hele fijne samenwerking!

Brechtje van Dam

www.brechtmedia.nl

Middel 33.png
StudioPhylicia_MIla_74.jpg

Let's work together!

Speciaal voor
vaste klanten

Heb je na ons branding traject nog aanvullende brand assets nodig?

Dan is dit pakket perfect voor jou! 

Build your brand

Hire me for a day! Ja, dat lees je goed! Met dit pakket kan je mij als designer voor één volledige dag inschakelen om aan jouw merk te werken. Heb jij altijd al gedroomd van een waanzinnige verpakking voor jouw product? Of wil jij jouw e-book een upgraden geven  in de nieuwe branding? I'm your girl!

VOORWAARDEN

Max. 4x per maand in te plannen

+ 2 weken voor aanvang inplannen

Investering 750,-
1 Dag: 9.00 - 17.00

bottom of page