Sparkles & Flames

Branding project voor Sparkles & Flames. Geurkaarsen met een bijzondere boodschap.


Het gevoel dat je krijgt wanneer alles op z’n plek valt. 💭 Dat gevoel wil ik mijn klanten geven. Dit doe ik door o.a. jouw verhaal op papier te zetten. Wie ben jij écht? Wat maakt jou ultiem gelukkig? Waar droom je van? En wat wil je dat mensen voelen als ze jouw merk zien?


Vervolgens is het aan mij als designer om dit te vertalen in het merk dat je wilt neerzetten. Voor Sparkles & Flames betekende dit dat het gevoel van zelfbewustzijn en mindfulness terug moest komen in het ontwerp. Wie de kaars geeft, geeft niet alleen een heerlijke geur, maar ook kracht en zelfverzekerdheid. Elke kaars heeft daarom een eigen boodschap op het label gekregen. Voor welke geur zou jij gaan?The Brand Story

Hé jij, Ik zie een deel van jou. Dat jij niet ziet Ik zie een deel van jou. Dat jij pas ziet Als je tien jaar ouder bent. En denkt Had ik toen maar… Hé jij, Je lichtje is zo zwak gaan schijnen Niet omdat het er niet meer is Maar omdat je zelf niet ziet Dat je zou mogen stralen Zou mogen dromen En verdwalen in je eigen verhalen, Want had je maar… Hé jij, Je bent krachtig. Machtig Niet in woorden uit te drukken. Zo prachtig. Maar wat je geen aandacht geeft zie je niet. Dus ik ben jouw reminder om te zien Hoe krachtig. Machtig. Niet in woorden uit te drukken. Zo prachtig. Jij bent. Steek me aan, Ik licht je op. Zodat jij ziet dat je straalt En beseft dat je nooit anders hebt gedaan..