House of Palms

Branding project voor Luxury Yacht Charter op tropische locatie.


Met de zon op het dek volg ik de schaduw van de palmbomen. De fluitende vogels vormen de muziek uit de radio en het briesje dat zachtjes door mijn haar waait, biedt verkoeling terwijl ik je meeneem op een magische reis.


Ik breng je naar de plek waar jij wilt zijn. Ik neem je mee de dichtbegroeide jungle in waar de tropische vogels je ’s ochtends wekken. Of ik breng je naar de kust, waar de zee je grootste zorgen koestert als een kostbare schat op de bodem van de zee.


Waar dat ook mag zijn… Het is de plek waar je wildste dromen eindelijk de ruimte krijgen om tot leven te komen en werkelijkheid te worden.


Een plek die niet gebonden is aan een plaats, maar aan een gevoel.


Ik leer je om te genieten van alles onderweg. Met alleen dat wat écht belangrijk is. Zodat je de rest kunt loslaten.


Ga je met mee, naar een plek ver van huis? Een plek die voelt als thuiskomen?


HOUSE OF PALMS.Het sierlijke logo van House of Palms straalt luxe uit en geeft het merk een moderne uitstraling. In combinatie met het opvallende kleurenpalet geeft het een gevoel van vakantie op een tropische locatie.Een beetje anders dan de briefing van Castaway had beschreven is het een Luxury Yacht Charter geworden, in plaats van een camper verhuur! 😅


Wat was dit super leuk om te doen! Ik ben zoooo blij met het resultaat, zou bijna willen dat het bedrijf écht bestaat 🥰🌴