Om een duidelijk beeld te schetsen van wat ik voor je kan betekenen, vind je hieronder een aantal van mijn services. Elk project is anders en dat vraagt vaak om maatwerk. Mail me gerust wanneer je niet ziet staan waar je eigenlijk naar zoekt. Ik denk graag met je mee!

Visual Branding

Met Graphic Tales help ik ondernemers bij het vertellen van hun visuele verhaal middels Visual Branding. Dit is een super belangrijk onderdeel van jouw bedrijf! Het is namelijk de visuele uiting van jouw missie. 

 

Branding: je ziet het overal om je heen en we worden er dagelijks door beïnvloed. Ja, echt!

Wist je bijvoorbeeld dat mensen binnen drie seconden bepalen of ze iets worth watching vinden? Mocht jij dus net niet genoeg indruk maken, zijn ze weg. Precies waar jij je favoriete klanten niet wil hebben. Tijd om herkenbaar en zichtbaar te worden. Laten we samen werken aan jouw visuele impact! 

Het basis pakket

Het volledige pakket

Webdesign

Webdesign in Wix of Squarespace: handig en mooi!

Ziet je website er niet uit zoals je het voor je ziet? Wil je online klanten binnenhalen maar lukt het je niet goed? Omdat je niet weet hoe je jouw verhaal naar voren brengt? Ik help je graag! Ik ontwerp je website in Wix of Squarespace, waarna jij gemakkelijk alles zelf aan kunt passen. Hoe fijn is dat?

Branding + webdesign pakket