Branding a la carte

Bij Graphic Tales werken we met een unieke branding pakket dat JIJ samenstelt. Net als in een restaurant, bepaal je zelf wat er op jouw menu staat. 

 

De basis van dit pakket bestaat altijd uit een strategie workshop en de branding van jouw merk. Vanuit daar kijken we welke materialen jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken en jouw merk onderscheidend te maken. Ben jij klaar om te investeren in het behalen van jouw doelen en het waarmaken van jouw business dromen?

Services pagina - Graphic Tales - branding designer
branding a la carte menu

Hoe werkt het?

STAP 1.

Vul het aanvraagformulier in en geef aan welk menu je graag wil afnemen. 

 

STAP 2.

We plannen een intakegesprek in waarin we jouw aanvraagformulier bespreken en de strategie workshop voorbereiden. 

 

STAP 3.

De dag van de strategie workshop breekt aan. Vandaag gaan we aan de slag met jouw merkstrategie. Na deze dag weten we precies welke materialen er nodig zijn om jouw merk succesvol te lanceren. 

STAP 4.

V​anuit de kernwaarden en persoonlijkheid van jouw merk ga ik een eerste vertaalslag maken naar het visuele concept voor jouw branding.

 

STAP 5.

We gaan aan de slag met jouw branding op basis van het conceptvoorstel. Het brandbook en alle benodigde materialen worden compleet gemaakt. Jij geeft feedback tijdens de feedbackfase en we werken samen naar de oplevering. We bespreken

drukwerk en de laatste stappen. Het is tijd om jouw waanzinnige merk te gaan presenteren aan jouw doelgroep!

The story behind it

 

Wie mij goed kent weet, dat als ik niet aan het werk ben, ik in de keuken te vinden ben. Van koekjes bakken tot 5-gangen-menu's inclusief branded menukaarten voor mijn gasten. Ik HOU van koken en het organiseren van brunches, borrels en diners.

 

Ook als ik in een restaurant kom is een van de eerste dingen waar ik naar kijk de menukaart. Naar al het lekkers dat er op staat, maar vooral ook naar de branding en designkeuzes die zijn gemaakt. Hier moest ik natuurlijk wat mee doen!

 

Tijdens het ontwikkelen van mijn nieuwe aanbod zijn wel 20 verschillende soorten pakketten voorbij gekomen, maar geen één leek te werken. Want wat nou als een klant iets anders wil? Of als ze uiteindelijk toch nog extra onderdelen willen toevoegen? Een zelf-samengesteld pakket? Of misschien wel.... een menukaart?

 

Branding a la carte. Dat klinkt best lekker, toch? Dat vind ik dus ook! Benieuwd naar wat er voor jou op het menu staat?

Services pagina - Graphic Tales - branding designer

Dit is waarom het tijd is om te investeren in een ijzersterke branding 

Jouw branding laat zien waar jij en je bedrijf voor staat en wat de onderscheidende factor is! Heel belangrijk dus! Het is een aanvulling op jouw marketing strategie. Een sterke branding zorgt er namelijk voor dat mensen naar JOU toe komen en zich écht verbonden voelen met jouw bedrijf. 

Een kick-ass branding brengt je daarnaast nog meer voordelen zoals:
* Je onderscheidt je van de rest.
* Je trekt de juiste klanten en opdrachtgevers aan.
* Je positioneert je als expert binnen je vakgebied.
* Je laat zien waar je voor staat.
* Je vergroot de kans dat anderen zich jou herinneren.