top of page
Over Mila - Graphic Tales - branding designer

THIS IS EXACTLY

What I do

 

Graphic Tales is een moderne design studio die inspiratie haalt uit wereldse steden. Dit is de plek waar esthetiek en strategie samenkomt zodat we 'one of a kind' merken creëren die opvallen. 

Mijn achtergrond als designer is vrij uniek en maakt mijn werk extra bijzonder. In deze blogpost lees je alles over 'hoe ik mijzelf ontwikkeld heb tot de ontwerper die ik nu ben'.

LET ME INTRODUCE YOU TO

The team

We're hiring! Wil jij binnenkort op deze pagina shinen? Vanaf september 2022 ben ik op zoek naar versterking binnen mijn design team. Ik zoek zowel freelance designers die op projectbasis diverse designwerkzaamheden gaan uitvoeren als stagiares. Interesse? Mail jouw cv, portfolio en motivatie naar hello@graphic-tales.com

Branding designer Graphic Tales
Over Mila - Graphic Tales - branding designer

NICE TO MEET YOU

I'm Mila

Ik ben de eigenaresse van Graphic Tales en verantwoordelijk voor al onze branding projecten. 

 

Grafisch ontwerp is zowel mijn passie als mijn hobby en ik ben er dan ook dagelijks mee bezig. Met mijn achtergrond in de modewereld en als conceptontwikkelaar denk ik graag mee over de strategie van jouw bedrijf, om er daarna ook een waanzinnige branding aan te geven! 

Als ik niet achter mijn laptop zit kan je mij meestal vinden in de keuken. Ook ga ik graag op citytrips naar London of New York en shop ik mijn koffer vol met kleding, boeken en beauty producten met een mooie verpakking.  

5 feitjes over mij

  • Ik ben een kattenmens en ik hoop ooit een syberische kat te adopteren.   

  • Mijn favoriete seizoen is de herfst. Bring on the pumpkin spice lattes, warme truien, laarzen, boswandelingen, koekjes bakken en alles wat herfst schreeuwt!

  • Ik droom van het runnen van een succesvol design bedrijf met een gezellig team en een kantoor in het centrum van Breda. 

  • Voor mij is inspiratie overal! Kleuren, vormen, posters en winkels, mijn fotoalbum in m'n telefoon loopt ervan over. Er staan serieus meer dan 12.000 foto's op haha. 

  • Ik werk het liefst 's avonds of 's nachts. Ik voel me namelijk super productief en energiek in de avond. Als de rest van de wereld slaapt, draait mijn creatieve brein overuren. 

E247893C-C30D-461D-9C75-604B6F0F866E.JPG
bottom of page