Hey you!

Voordat ik je meer laat zien over mijn bedrijf, vertel ik je eerst graag meer over het gezicht achter Graphic Tales. Mijn naam is Mila Slappendel en ik werk dagelijks aan uiteenlopende projecten voor bijzondere merken. Ik ben altijd bezig met beeld en kan dus wel zeggen dat ik een behoorlijke beelddenker ben. Eerder studeerde ik af als conceptontwikkelaar, leerde ik alles over kleurgebruik als trendwatcher en verdiepte ik me daarnaast in de wereld van sociaal ondernemerschap. Al deze verschillende dingen hebben mijn werk als grafisch vormgever nog veel leuker gemaakt, omdat ik altijd net wat verder kijk dan alleen ‘het maken van mooie beelden’.

 

Ik werk graag op mijn iMac om bestanden vorm te geven en logo’s te ontwerpen. Daarnaast ben nu al een behoorlijke tijd ook veel aan het tekenen. Tekenen? Niet op papier, maar op mijn iPad. Ik maak digitale illustraties, op basis van bijvoorbeeld foto’s. Zo kan ik bijvoorbeeld bestaande foto’s namaken in een illustratie en ook heel specifieke logo’s ontwerpen. Zo heb jij een uniek item in handen en ben je compleet anders dan je concurrent. Neem vooral even een kijkje in mijn webshop, daar vind je een aantal van mijn gloednieuwe ontwerpen. Die jij zelf aan de muur kunt hangen! Of op kunt sturen naar iemand waar je van houdt.

 

Meer weten over mij? Neem dan vrijblijvend contact op, ik drink graag (digitaal) koffie met je!

DSC06469 2.jpg

Graphic Tales

Grafisch ontwerp: het is overal, je ziet het overal om je heen. Wist je dat mensen binnen drie seconden bepalen of ze iets worth watching vinden? Mocht jij net niet genoeg indruk maken met je beelden en ontwerpen, zijn ze weg. Precies waar jij je favoriete klanten niet wil hebben. Die wil je namelijk binnen houden zodat jij van grote waarde kan zijn voor hen. 

 

Daar kan ik je bij helpen. Ik werk als grafisch ontwerper in Breda en maak voor verschillende opdrachtgevers met sterke verhalen hele uiteenlopende ontwerpen. Grafisch ontwerp gaat voor mij verder dan alleen mooie beelden maken, ik kijk namelijk ook graag mee naar je concept en bedenk op basis daarvan hoe je huisstijl, je E-book, CV of website eruit moet gaan zien. Merken met een verhaal spreken mij aan en daar ben ik het allerbest in. Een verhaal op beeld krijgen. Of dit nu gaat om een maatschappelijk initiatief, het bespreekbaar maken van taboes of het uitdragen van een groter gedachtegoed: bij mij zit je goed. Ik maak niet zomaar beelden, ik maak beelden met een verhaal. Voor bedrijven met een verhaal.

“Ik ervaar het werk van Mila als warm , professioneel en to the point. Ze heeft een sterk inlevingsvermogen, waardoor het fijn is om met haar samen te werken.”