THIS IS EXACTLY

What I do

 

Graphic Tales is dé creatieve ontwerpstudio die ambitieuze lifestyle merken helpt bij uitdragen van hun unieke verhaal middels branding. Of het nu gaat om een online shop met geurkaarsen, een skincare label of een nieuw horeca concept: bij mij zit je goed.

Wat Graphic Tales bijzonder maakt is dat ik werk vanuit het principe: strategy first, branding second, design third. Dit betekent niets minder dan dat ik elk branding project start met het neerzetten van een ijzersterke merkstrategie tijdens een strategie workshop. Benieuwd naar wat deze workshop inhoud? Lees dan snel verder!

LET ME INTRODUCE YOU TO

The team

We're hiring! Wil jij binnenkort op deze pagina shinen? Vanaf september 2022 ben ik op zoek naar versterking binnen mijn design team. Ik zoek zowel freelance designers die op projectbasis diverse designwerkzaamheden gaan uitvoeren als stagiares. Interesse? Mail jouw cv, portfolio en motivatie naar hello@graphic-tales.com

Branding designer Graphic Tales
Over Mila - Graphic Tales - branding designer

NICE TO MEET YOU

I'm Mila

Ik ben de eigenaresse van Graphic Tales en verantwoordelijk voor al onze branding projecten. Als Creatieve kleur & branding expert help ik ambitieuze ondernemers met millennial lifestyle merken bij het neerzetten van een ijzersterke merkstrategie. Samen geven we kleur aan de merken van morgen.

 

Grafisch ontwerp is zowel mijn passie als mijn hobby en ik ben er dan ook dagelijks mee bezig. Met mijn achtergrond in de modewereld en als conceptontwikkelaar denk ik graag mee over de strategie van jouw bedrijf, om er daarna ook een waanzinnige branding aan te geven! 

Als ik niet achter mijn laptop zit kan je mij meestal vinden in de keuken. Ook ga ik graag op citytrips naar London of New York en shop ik mijn koffer vol met kleding, boeken en beauty producten met een mooie verpakking.  

5 feitjes over mij

  • Ik ben een kattenmens en ik hoop ooit een syberische kat te adopteren.   

  • Mijn favoriete seizoen is de herfst. Bring on the pumpkin spice lattes, warme truien, laarzen, boswandelingen, koekjes bakken en alles wat herfst schreeuwt!

  • Ik droom van het runnen van een succesvol design bedrijf met een gezellig team en een kantoor in het centrum van Breda. 

  • Voor mij is inspiratie overal! Kleuren, vormen, posters en winkels, mijn fotoalbum in m'n telefoon loopt ervan over. Er staan serieus meer dan 12.000 foto's op haha. 

  • Ik werk het liefst 's avonds of 's nachts. Ik voel me namelijk super productief en energiek in de avond. Als de rest van de wereld slaapt, draait mijn creatieve brein overuren. 

Over Mila - Graphic Tales - branding designer

“Mila heeft een mooi branding project opgeleverd, waar ik achter sta en dat gun ik ook anderen. Als je twijfelt: plan een call en bespreek duidelijk wat je wilt en gaan met de banaan! Mila is heel professioneel en heeft een mooie branding opgeleverd waar ik blij mee ben. Graphic Tales Design is iets voor jou als je opzoek bent naar eigenzinnige branding die net even anders is” 

Denice Riedel- Bottse

www.sekanti-studio.nl